2020. szeptember 20., vasárnap

Indul a MetNet előrejelzési versenyének 24. köre!

MetNet - Publikálva: 2016-05-07 15:44

24. alkalommal veszi kezdetét a hazánkban egyedülállónak számító előrejelzési verseny.

 

A játékban bárki részt vehet, aki regisztrált tagja a MetNet-közösségnek.

Az első versenykört még 2002-ben bonyolítottuk le. A játék indulása óta eltelt tizennégy év, menet közben kisebb-nagyobb szabályváltoztatások ugyan szinte minden évben történtek, ám jellegét tekintve azóta sem sokat változott játékos versenyünk. A változtatásokkal igyekeztünk finomítani a pontozáson, hogy az minél igazságosabb legyen.

 

A 2015-2016-os téli versenykörnek 1. helyéért az utolsó fordulóig kiélezett küzdelem folyt a versenyzők között, végül szoros csatában az egyik legrutinosabb versenyzőnk, szabóka hajrázott a legjobban, így ő végzett az 1. helyen. A dobogó 2. fokára ViharKém állhatott fel, míg a virtuális bronzérmet folyamatosan jól teljesítő résztvevőnk, herbary szerezte meg.

 

A most következő, nyári sorozatban is összpontszám szerint hirdetünk győztest, mégpedig húsz fordulóból a legjobb tizenhét forduló eredményét figyelembe véve.

 

A 17 hazai állomás mellett - az előző néhány versenykörhöz hasonlóan, lassan hagyományosan - három külföldi is szerepel a listában: Bécs (Wien-Hohe Warte), Csíkszereda (Miercurea Ciuc) és Lomnici-csúcs (Lomnický štít), így akár extrém időjárású helyzetben is kipróbálhatják magukat a versenyben résztvevők. A viszonylag új szabály, miszerint az előző versenykör első 20 helyezettje (a helyezésük sorrendjében) határozza meg a soron következő forduló időpontját és helyszínét, ezúttal sem változott.

Érdemes tehát részt venni a versenyben, hiszen a mostani sorozat első 20 helyezettjének a következő, téli körben jár majd ez a lehetőség!

 

Az első forduló helyszíne (ahogyan előző körünkben, most is) Miskolc, időpontja 2016. május 15. (vasárnap) 14 óra. Az 1,2-es szorzójú tippek leadására 2016. május 12-én (csütörtök) 14 óráig van lehetőség! Aki szeretne biztosabbra menni, az pedig a verseny időpontja előtt 24 órával, azaz legkésőbb május 14-én (szombat) 14 óráig adhatja le előrejelzését.

 

A tipp leadására az alábbi linken van lehetőség: Tippelek

 

 

 

Minden kedves regisztrált felhasználót szeretettel invitálunk a versenysorozatban való részvételre, és egyúttal sok sikert, hasznos időtöltést kívánunk!

Vissza a kategória főoldalra