2019. november 19., kedd

Met média

A Metnet-képtárral kapcsolatos információk
Maximális fájl méret: 4 Megabyte
Maximális képméret 7 megapixel

Kép feltöltésével a felhasználó automatikusan elfogadja a szabályzatot.

Szabályzat:
- A képtárba csak a Metnet-en regisztrált és a képfeltöltéshez jogot szerzett felhasználók tölthetnek fel képeket.
- Az aktuális eseményhez tartozó mappához ideiglenesen minden regisztrált, és nem kitiltott felhasználó kaphat képfeltöltési jogot, amennyiben az esemény jellege úgy kívánja. Ez a jog az esemény lezajlása után néhány órával/nappal visszavonásra kerül.
- A feltöltési jog megszerzéséhez minimum 30 napja folyamatosan fennálló regisztráció szükséges. A feltöltési jogot ezen feltétel teljesülése esetén a "Metnet információk, fejlesztések" fórumban lehet kérni.
- A képtárba kizárólag saját fotókat megengedett feltölteni. Ezalól kivételt képeznek nem metnetes ismerősök képei, azok hozzájárulásával.
- Tilos más forrásból (internetről letöltött, különböző kiadványokból beszkennelt, stb.) származó, szerzői jogokat sértő képet feltölteni.
- A feltöltött képeknek mindenképpen teljesíteniük kell bizonyos alapvető minőségi követelményeket. Ne kerüljenek feltöltésre rossz minőségben készített mobiltelefonos vagy bemozdult, életlen, kivehetetlen képek, illetve "semmitmondó" jelenidő-képek. Ilyen jelenidő-képeket csak akkor fogadunk el, ha az valamilyen jelentős eseményről készült, és nincs róla másik, jobb minőségben készült kép. A képet névvel kell ellátni, valamint fel kell tüntetni a készítés helyét és idejét.
- A feltöltött képeket a MetNet.hu üzemeltetői korlátlanul felhasználhatják, azok felhasználásáért a feltöltő sem anyagi sem más jellegű követeléssel nem élhet
- Az üzemeltető jelen szabályzatot bármikor előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatja

Az aktuális szabályzat minden bejelentkezett felhasználó számára elérhető ezen az oldalon.


Szabályzat utoljára frissítve: 2009.02.02