A tárolás a télen átlag +5°C körüli padláson valósul meg, aminek hõmérséklete kemény hidegben szállhat csupán néhány fokkal fagypont alá.
Az almákat jó nagy hungarocell-dobozokba rakjuk (egy ilyenbe 3-5láda alma fér el), tavaly a Golden Delicious márciusig szépen bírta, a dobozokba (azokat is egymás mellé rakjuk és letakarjuk, átlagban hetente egyszer átválogatjuk az almákat és hozunk le belõlük) nem tud megfagyni.
Sajnos csak 20ládánk van, így a folyamatos almaszüret miatt már rakni kellett fel 10ládányit, és a mostani melegben a padlás 26-28°C-os.
Remélem eme néhány meleg nap nem tesz be nekik (mondjuk a meleg ellen is szigetelt hungarocell, a ládákban hûvösek maradtak az almák), holnaptól úgy is jön a napról-napra hûvösebb idõ.

Köszönik a fák az elismerést, he-he!