2024. május 01., szerda

Ismét elrajtol népszerû elõrejelzési versenyünk

MetNet - Publikálva: 2014-11-05 19:46 | Becsült olvasási idő: kb 1 perc.

Immár 21. alkalommal veszi kezdetét a hazánkban egyedülállónak számító elõrejelzési verseny.

 

 

A játékban bárki részt vehet, aki regisztrált tagja a MetNet-közösségnek.

 

Az elsõ versenykört még 2002-ben bonyolítottuk le. A játék indulása óta eltelt tizenkettõ év, menet közben kisebb-nagyobb szabályváltoztatások ugyan szinte minden évben történtek, ám jellegét tekintve azóta sem sokat változott játékos versenyünk. A változtatásokkal igyekeztünk finomítani a pontozáson, hogy az minél igazságosabb legyen.

 

 

A most következõ, téli sorozatban is összpontszám szerint hirdetünk gyõztest, mégpedig húsz fordulóból a legjobb tizenhét forduló eredményét figyelembe véve.

 

 

A 17 hazai állomás mellett - az elõzõ két versenykörhöz hasonlóan - három külföldi is szerepel a listában: Bécs-Schwechat, Csíkszereda (Miercurea Ciuc) és Lomnici-csúcs (Lomnický štít), így akár extrém idõjárású helyzetben is kipróbálhatják magukat a versenyben résztvevõk. Az egy évvel ezelõtti versenykörben bevezetett újdonság, miszerint az elõzõ versenykör elsõ 20 helyezettje (a helyezésük sorrendjében) határozza meg a soron következõ forduló idõpontját és helyszínét, ezúttal sem változott.

 

 

Érdemes tehát részt venni a versenyben, hiszen a mostani sorozat elsõ 20 helyezettjének a következõ, nyári körben jár majd ez a lehetõség!

 

 

Az elsõ forduló helyszíne Pécs-Pogány repülõtéri állomása, idõpontja november 11. (kedd) 19 óra. Az 1,2-es szorzójú tippek leadására november 8-án (szombaton) 19 óráig van lehetõség!

 

A tipp leadására az alábbi linken van lehetõség: Tippelek!

 

 

 

 

Minden kedves regisztrált felhasználót szeretettel invitálunk a versenysorozatban való részvételre!

Vissza a hírek főoldalra