2024. március 29., péntek

Indul a MetNet elõrejelzési versenyének 25. köre!

MetNet - Publikálva: 2016-11-01 17:09 | Becsült olvasási idő: kb 1 perc.

25. alkalommal veszi kezdetét a hazánkban egyedülállónak számító elõrejelzési verseny.   A játékban bárki részt vehet, aki regisztrált tagja a MetNet-közösségnek.

 

 

Az elsõ versenykört még 2002-ben bonyolítottuk le. A játék indulása óta eltelt tizennégy év, menet közben kisebb-nagyobb szabályváltoztatások ugyan szinte minden évben történtek, ám jellegét tekintve azóta sem sokat változott játékos versenyünk. A változtatásokkal igyekeztünk finomítani a pontozáson, hogy az minél igazságosabb legyen.

 

A 2016-os nyári versenykör 1. helyéért az utolsó fordulóig kiélezett küzdelem folyt a versenyzõk között, végül szoros csatában új bajnokot avathattunk, hiszen Misimókus hajrázott a legjobban, így õ végzett az 1. helyen. A dobogó 2. fokára a folyamatosan jól teljesítõ VáraljaMet állhatott fel, míg a virtuális bronzérmet MacBook szerezte meg.

 

A most következõ, téli sorozatban is összpontszám szerint hirdetünk gyõztest, mégpedig húsz fordulóból a legjobb tizenhét forduló eredményét figyelembe véve.

 

A 17 hazai állomás mellett - az elõzõ néhány versenykörhöz hasonlóan, lassan hagyományosan - három külföldi is szerepel a listában: Bécs (Wien-Hohe Warte), Csíkszereda (Miercurea Ciuc) és Lomnici-csúcs (Lomnický štít), így akár extrém idõjárású helyzetben is kipróbálhatják magukat a versenyben résztvevõk. A viszonylag új szabály, miszerint az elõzõ versenykör elsõ 20 helyezettje (a helyezésük sorrendjében) határozza meg a soron következõ forduló idõpontját és helyszínét, ezúttal sem változott.

 

Érdemes tehát részt venni a versenyben, hiszen a mostani sorozat elsõ 20 helyezettjének a következõ, téli körben jár majd ez a lehetõség!

 

Az elsõ forduló helyszíne Magyarország legmagasabb pontja, Kékestetõ, idõpontja 2016. november 6. (vasárnap) 12 óra. Az 1,2-es szorzójú tippek leadására 2016. november 3-án (csütörtök) 12 óráig van lehetõség! Aki szeretne biztosabbra menni, az pedig a verseny idõpontja elõtt 24 órával, azaz legkésõbb november 5-én (szombat) 12 óráig adhatja le elõrejelzését.

 

A tipp leadására az alábbi linken van lehetõség: Tippelek

 

 

 

 

Minden kedves regisztrált felhasználót szeretettel invitálunk a versenysorozatban való részvételre, és egyúttal sok sikert, hasznos idõtöltést kívánunk!

 

Vissza a hírek főoldalra