Nagyon  szépek  a  csiperkék, remélem  finomak lettek!  Tipp: kicsit lemosva, nyersen húsdaráló, és fasírtgolyónak elkészítve zsírban kisütni ropogósra!  Finomra fölszeletelni, és levesben megfőzni  zöldséggel.  Darálva hústöltelékbe  is  finom a jó gomba.  Ami a lényeg:  aprítva sokkal  jobban  kijön  nemcsak  az  íze,  de a fehérje-tartalma is. A  gomba  ellenálló jószág,  nem  hagyja  magát könnyen  emészteni. Sokkal többet  nyerünk  belőle, ha  fölaprítjuk.

Lehet  kapni  Tescóban,  egyéb  helyen, belga  Shiitake , tinóru  gombás, (plusz még ötféle  gombás)  félkilós  fagyasztott  csomagokat.  Volt  aki  a zacsin  található  leírást  követve,  megette  mind  az  egészet és magyarázhattam, hogy ezek  fűszergombák...   Kár  érte,  mert  ezek  a  gombakeverékek  finomak,  csak  otthon  szét  kell  tízfelé a fagyóba csomagolni,  és  tízszerre  megenni  aprítva... A  Rozmár  magyar  keverékre  legalább  ráírják,  hogy  a  konyha  mestereinek.  Finom a  fagyott  vegyes  gomba, jó  termék,  de  odafigyelést igényel.